Uitgebreide garantie

Met 14 dagen niet goed, geld terug. Lees meer

Breng- & installatieservice

Geheel kostenloos en persoonlijk. Bestel online

10 jaar levensduur

En nog langer bij goed onderhoud. Lees meer

ATTO Sport

Model: 7290110011017
Beschikbaarheid: Op voorraad
Speciale prijs:€ 4.045,00
Oude prijs:€ 4.995,00
U bespaart:€ 950,00

Beschikbare opties:

Bestel uw accessoire direct mee en profiteer van hoge kortingen: *

Hoe bent u bij ons terecht gekomen?: *

-+

ATTO Sport

De ATTO Sport mobiliteitsscooter + GRATIS CURANOVUM TAS

Moving life is altijd in ontwikkeling. Terwijl de ATTO bekend staat als de meest innovatieve opvouwbare scootmobiel op de markt heeft het team van Moving Life zichzelf toch weten te overtreffen. Met trots presenteren wij de splinternieuwe Atto Sport!

De Atto Sport is een perfecte combinatie van hoogwaardige functionaliteit en geavanceerd design. We zien hem graag als de sportwagen onder de scootmobielen. Op de racesport geïnspireerd design!

”Als nieuwste aanwinst in het Movinglife assortiment heeft de Atto Sport alle veiligheids- en comfortfuncties van de klassieke Atto scootmobiel, maar biedt extra prestaties, een extra-moderne look en extra voorzieningen waar u zeker van zult genieten. Moving Life heeft de marktleidende functionaliteit van de ATTO behouden: in enkele seconden wisselen van ‘drive mode’, via ‘trolley mode’ en ‘compact mode naar split mode’ en terug.

ATTO Sport en de klassieke ATTO zijn beide perfecte reisgenoten. De ATTO Sport is iets luxer uitgerust dan ATTO, maar in de basis zijn ze gelijk en onovertroffen in gebruiksgemak, rijeigenschappen, comfort en duurzaamheid.

Wat maakt de ATTO Sport zo bijzonder?

- Extra schijfrem
- Verlichting voor en achter
- Ongekende stabiliteit
- Verlicht LCD scherm
- Verende lekvrije wielen
- Krachtige batterij

Aankoopdetails

  • Twee jaar garantie op frame onderdelen
  • Twee jaar garantie op elektronische onderdelen
  • Een jaar garantie op de aandrijving inclusief motor en batterij
  • Altijd en directe ondersteuning van het CuraNovum team
  • Gratis of met korting verkrijgbare accessoires als deze beschikbaar zijn
  • Armsteunen zijn niet inbegrepen

CuraNovum Tas

U ontvangt bij de aankoop van een ATTO een gratis CuraNovum tas. Deze kan eenvoudig over de zitting worden gehangen en is handig voor al uw accessoires en andere bezittingen.

Trolley mode

U klapt ATTO in 10 seconden in. ATTO verandert dan in een  heel compact en gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen koffertje. U trekt ATTO eenvoudig achter u aan op haar grote wielen.ATTO ontwerp, kijk, technologie, modern, past bij mensen zonder grenzen en gaat overal mee naartoe en stopt pas wanneer u dat wilt.


Gebruiksklaar

Met wat oefenen klapt u ATTO binnen 10 seconden uit en heeft u de beschikking over een volwaardige, stabiele scootmobiel waar u lekker de benen op kunt uitstrekken voor meer comfort.


Gesplitst

Als ATTO te zwaar is om te tillen, dan splitst u hem in een handomdraai in 2 hanteerbare delen.  En net zo gemakkelijk zet u het geheel weer in elkaar voor gebruik. Heel uniek en praktisch!

 

Curanovum © 2023 Sitemap