Uitgebreide garantie

Met 14 dagen niet goed, geld terug.

Breng- & installatieservice

Geheel kostenloos en persoonlijk.

Lange levensduur

En nog langer bij goed onderhoud.

Personal DNA Profile Kit

Model: GeneCoach
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 749,00
-+

Personal DNA Profile Kit

Wat is het Personal DNA Profile?
Onderzoek d.m.v. de DNA-collector kit en rapport

Doormiddel van een beetje speeksel af te nemen in de GeneCoach DNA-collector kit, kan een onderzoek worden gestart. De uitkomsten, gebaseerd op ruim 120 geselecteerde genen, hiervan worden gebundeld in een praktische rapportage. Met dit rapport ontdek je persoonlijke genetische informatie m.b.t. jouw breinprestatie, fysieke prestatie, herstel factoren, leefstijl & voeding.

Dit Personal DNA Profile is een persoonlijk genetisch onderzoek, waarmee je inzichten krijgt in hoe jij jouw gezondheid en functioneren kunt optimaliseren met behulp van leefstijl- aanpassingen, voeding en beweging.

Het Personal DNA Profile onderzoekt genen op vormveranderingen, zogenoemde polymorfismen, waarbij een verandering in de functionaliteit van genen ontstaat. GeneCoach selecteerde alleen genen waarvan de invloed voldoende is bewezen op basis van weten- schappelijke literatuur. Het Personal DNA Profile is niet bedoeld voor diagnostiek en is ook niet gericht op ziekte, maar juist speciaal bedoeld om sneller te kunnen herstellen, beter te kunnen presteren en als optimale preventie.

Hoe werkt de DNA-collector kit

In de GeneCoach DNA-collector kit vindt je:0

  • instructies
  • registratieformulier
  • speeksel sampler

Door een klein beetje speeksel in het speeksel sampler te verzamelen heb je jouw persoonlijke DNA opgevangen voor research.

Jouw DNA-monster wordt onderzocht in een laboratorium met extreem betrouwbare en geavanceerde technologie, volgens de ISO 17025:2005 kwaliteitsstandaard. Na ontvangst van het DNA-sample sturen wij jou, of jouw gezondheidsprofessional, de factuur voor het onderzoek. Het DNA-sample wordt onderzocht na ontvangst van jouw betaling.

Waarom zou ik de GeneCoach DNA test kopen?

Jouw DNA-sample wordt onderzocht op ruim 120 geselecteerde genen. Het hebben van een verandering in de functionaliteit van genen resulteert in verandering in de functionaliteit van de stofwisseling. Deze functionaliteit heeft tijd nodig om een ‘effect’ te geven op de gezondheid. Dit effect is in de meeste gevallen een gezondheidsrisico.

Genome Wide Association Studies maken voorspellende modellen mogelijk. Het maken van een risicoanalyse blijft moeilijk, omdat niet alleen genen, maar o.a. ook leefstijl en voedingsgewoonten, een rol spelen.  Echter, zeker is dat hoe meer risicofactoren, hoe hoger het risico is voor de gezondheid. Als je bewust bent van jouw risico’s, dan kun je daar gericht iets aan doen. Het hebben van een genetische aanleg is dus niet langer een garantie op het ontstaan van ziekte.

Je ziet in het rapport jouw scores en het daarbij horende advies op de hoofdpunten:

  • BRAIN PERFORMANCE (o.a. stressverwerking, geheugen, leervermogen, pijngrens)
  • PHYSICAL PERFORMANCE (o.a. spierkenmerken, krachtvermogen, conditioneel vermogen, hart vermogen, spierverzuring, herstel na trainen, blessure risico’s, vetverbranding)
  • RECOVERY FACTORS (o.a. oxidatieve stress, ontgifting, ontstekingsgevoeligheid, methylering)
  • LIFESTYLE FACTORS (o.a. BMI, caffeine, alcohol gevoeligheid, gluten intolerantie, gewichtsmanagement, de behoefte tot ontspanning en fysiek inspanning, behoefte aan dag- en zonlicht)
  • MACRONUTRIENTS (o.a. bloed glucose metabolisme, cholesterol, reactie op koolhydraten, op verschillende vetten en op een proteinerijk dieet)
  • MICRONUTRIENTS (o.a. behoefte aan specifieke vitamines en mineralen)
  • VOEDINGSPLAN
Curanovum © 2024 Sitemap