Gratis thuisdemo

Waar kan ik een ATTO scooter vinden?

We willen het winkelen eenvoudiger maken voor u, door onze producten naar u toe te brengen. Een demo hoeft niet per se in uw huis gehouden te worden, maar kan ook bij vrienden, buren, buurthuis, zorginstelling, op uw werk of waar dan ook!

Ons vriendelijke team van productdemonstranten zijn zorgvuldig geselecteerd om te garanderen dat u de allerbeste service ontvangt. Elk lid van het team is getraind op alle onderdelen van de ATTO. Het zijn echt de experts! Ze houden van de scooters en wij zijn ervan overtuigd dat u dat ook gaat doen.

Hoe kan ik een demo boeken?

U kunt ons gewoon bellen op 085 - 060 2407 of vul het formulier hierboven in.

Wanneer u een demo aanvraagt, bellen wij om een ​​datum en tijd te vinden die bij u past. We proberen altijd om u een afspraak binnen 2-3 dagen tijd te bieden. Als de afspraak is gemaakt, krijgt u de naam van de demonstrator en stellen wij u een paar vragen. We willen er namelijk voor zorgen dat we uw behoeften begrijpen. U ontvangt ook nog een dag van te voren een belletje van ons om alles opnieuw te bevestigen.

Wat gebeurt er tijdens een demo?

Uw demonstrator zal komen op de vooraf afgesproken tijdstip en zichzelf, samen met de ATTO, introduceren! We willen graag een vriendelijke, maar professionele aanpak dus we zullen altijd proberen om u beter te leren kennen en daarbij ook iets vertellen over onszelf.

Tijdens de demo laten we eerst zien hoe de scooter opvouwt, uitklapt, werkt en lopen we samen met u door een aantal van de kenmerken en voordelen waarvan wij denken die van waarde zijn voor u.

Dan is het uw beurt! Wij zullen u zo veel of zo weinig hulp geven als u zelf wenst, tijdens het proberen van de scooter. Voel u vrij om een proefrit te nemen en ervaar zelf hoe eenvoudig en snel het in- en uitklappen is. U mag zelfs de ATTO in uw auto leggen. Niks is te gek!

Als u tevreden bent, alles hebt gezien en alle vragen hebt die gesteld die u had, geven wij u de gelegenheid om direct een ATTO aan te schaffen. Wij zijn in staat om uit voorraad te leveren. Geheel kostenloos komen wij dan de ATTO naar u toe brengen en installeren wij deze voor u. U krijgt dan nogmaals van ons alle belangrijke instructies, waarmee u zorgeloos van uw scooter kunt genieten.

Zo simpel is het: geen druk, geen gedoe en gewoon een goede eerlijke service.

Curanovum © 2021 Sitemap