Mobiel personenalarm

zembro horlogo personenalarm

Het Zembro horloge is een modern personenalarm voor actieve senioren. Het horloge verbindt de senior met zijn familie en indien gewenst met een professionele alarmcentrale.

mobiel alarmapp van Zembroop de hoogte blijven van iemands activiteit met een app

Voor zowel Zembro als ATTO is ‘mobiliteitsondersteuning’ het sleutelbegrip. Zembro is ontwikkeld voor mensen die nog een grote mate van zelfredzaamheid en zelfstandigheid hebben, maar wel hulp willen kunnen inroepen zodra die nodig is. Ook CuraNovum gaat ervan uit dat de gebruiker er nog geregeld op uittrekt en zijn scooter openklapt op het moment dat hij deze nodig heeft.

Het Zembro horloge met personenalarm kan dag en nacht gedragen worden, het is waterdicht en hypoallergeen. De batterij gaat minstens 10 dagen mee  en kan eenvoudig worden opgeladen. Software updates geburen automatisch en ongemerkt tijdens het laden.

Klik hier voor onze combi-aanbieding met de ATTO en klik hier om de Zembro los te bestellen.


LiveSafe mobiele alarmering voor personen

LiveSafe is specialist in mobiele alarmering voor personen. Het is hun missie om zoveel mogelijk mensen veilig te houden met behulp van technologie.


lifesave sos met oplaadstationde lifesave is erg compact

de lifesave mobiel SOS apparaat is in meerdere kleuren leverbaar

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Vroeger had iedereen thuis een vaste telefoon, Inmiddels heeft iedereen een mobiele telefoon waar de vaste aansluiting steeds vaker verdwijnt. We zijn steeds mobieler en dit gaat op voor alle generaties. De logische stap is daarom ook een personenalarm: Een alarm op maat!

De huidige verschuiving van verzorgingsstaat naar participatiesamenleving, i.c.m. het nog steeds mobiel zijn van de vele generaties heeft geleid tot een nieuw (noodzakelijk) speelveld op het gebied van veiligheid en alarmering. Hier kwam de CEO van LiveSafe, Vincent Ruinaard, ook pijnlijk mee in aanraking toen zijn oma viel in de portiek van haar flat. Doordat ze net buiten de deur was, was ze buiten bereik om te alarmeren met haar vaste alarmering. 


MARKTLEIDER

Bovenstaande was aanleiding voor de start van LiveSafe en een kleine 5 jaar verder is LiveSafe marktleider met gerenommeerde (internationale) partijen als klant. De kracht hierin is dat LiveSafe geen product is, maar een dienst. Een dienst die voor zoveel mogelijk mensen veiligheid moet kunnen bieden. Met de dienst als basis kunnen we altijd het beste leveren, omdat innovaties op apparatuur snel hierop aangesloten kunnen worden.

Onze dienst:
•    Onafhankelijke alarmcentrale die altijd, 24/7 voor u klaar staat
•    Vaak gratis apparatuur*
•    Werkt zowel binnen- als buitenshuis
•    In Nederland, maar ook internationaal
•    Door roaming-kaarten altijd het sterkste netwerk in binnen- en buitenland
•    Veilige zones (geofencing) om dwaaldetectie tegen te gaan (erg van belang bij dementerenden)
•    Valdetectie (hangt van functionaliteit apparaat af)
•    Online persoonlijk dossier dat voldoet aan de meest  recente veiligheidseisen van de NEN-7510

Klik hier voor onze mobiele alarmering combi-aanbieding met de ATTO en klik hier om de LiveSafe los te bestellen. Meer weten, bekijk dan de veelgestelde vragen pagina van Zembro.

Curanovum © 2017 Sitemap