Categorieën

Het product

VRIJHEID IS HIER MET DE MOVING LIFE SCOOTER

de compacte atto scootmobiel


MOVING LIFE ATTO: MAGISCH IN MOBILITEIT

Het is moeilijk om te geloven hoe een mobiliteitsscooter kan veranderen in een trolley, het formaat dat u kunt én mag meenemen in het vliegtuig. Toen we de moving life ATTO voor ogen hadden, wilden we niet alleen een voertuig die opvouwbaar was maar eentje die kinderlijk eenvoudig mee kon. Onze ontwerpers en ingenieurs moesten ''het wiel opnieuw uitvinden'' om deze droom waar te maken.

moving life atto scooter


GEEN COMPROMIS IN COMFORT & VEILIGHEID

De moving life scooter van ATTO is een speciaal ontworpen scooter voor personen met een fysieke uitdaging. Uitgevouwen is het breedste punt slechts 56 cm, dit zorgt voor een comfortabele en veilige rijervaring in zelfs de smalste winkelpaden. Het kleine formaat doet niks onder aan de prestaties van de ATTO. Gebruikers kunnen moeiteloos met de slimme mechanismen een perfecte pasvorm aannemen, met inbegrip van de verstelbare grip, zithoogte en opklapbare armleuningen. De voetsteun is vlak gemaakt voor eenvoudige montage, de rijhoek is perfect uitgelijnd en uitgerust met speciaal materiaal dat slippen voorkomt. Dit allemaal om een obstakelvrije omgeving te creëren.

moving life scooter van atto: de nieuwe standaard voor minder validen


ONZICHTBAAR? OKE, BIJNA!

Waar is die scooter gebleven? In opgevouwen stand wordt de scooter een onschuldig stukje bagage. Niemand kan zich voorstellen dat deze in een paar seconden om te zetten is een volledige, stabiele, veilige en comfortabele scootmobiel. Hoe dit voertuig zich kan transformeren is bijna magisch te noemen. U kiest zelf of u ermee gaat rijden of dat u het moeiteloos met u meeneemt.

transformeer de ATTO scootmobiel in een handomdraai


SCHITTERENDE TECHNIEK

De ATTO bestaat uit meer dan 200 uniek ontworpen onderdelen, waarbij meerdere disciplines en de beste technologieën samen komen. Wat dit product zo bijzonder en aantrekkelijk maakt is het feit dat elk van de onderdelen en mechanismen, zichtbaar of verborgen, zijn ontworpen om te functioneren zoals geen enkel ander vergelijkbaar apparaat dat kan. Een dergelijke claim is alleen mogelijk wanneer een bedrijf de hoogste standaard stelt als doel.

scootmobiel voorzien van de nieuwste technieken


GA WINKELEN... OF WAR DAN OOK

De ATTO heeft een grote ruimte onder de zitting voor het plaatsen van boodschappentassen of wat u ook maar van de ene plek naar de andere plek wenst te brengen. Het werd gericht ontworpen op de dagelijkse behoefte van de mens. De truc was om deze behoeften in een modern en opvouwbaar voertuig te integreren, die overal met u mee naartoe kan.

perfecte scootmobiel voor jong en oud

Curanovum © 2024 Sitemap