Opvouwbare scootmobiel

Dus u bent op zoek naar een compacte, verplaatsbare scootmobiel die past in de kofferbak van uw auto? Wij hebben voor uw de scootmobiel waarmee u overal naartoe kunt gaan.


Meer informatie over onze ATTO Opvouwbare Scootmobiel:
Onze opvouwbare scootmobiel is zorgvuldig geselecteerd om u voordelen te bieden, qua prijs-kwaliteit verhouding, grootte, het gebruikersgewicht en het transportgemak. We hebben de scootmobiel voor iedereen. Als u op zoek bent naar een draagbare en eenvoudig te gebruiken lichtgewicht scootmobiel, dan hebben wij met de ATTO de scootmobiel die bij uw levensstijl past.


Huisdemonstraties aangeboden:
Geniet van onze volledige demonstratiedienst voor thuis en ontdek hoe de ATTO het reizen gemakkelijker kan maken.

We komen naar u toe, zodat u onze mobiliteitsscooter kunt ervaren en deze in het comfort van uw eigen huis kunt uitproberen. Bel ons vandaag om meer te leren over de service en een vrijblijvende afspraak te maken met een professionele ATTO specialist: 085 - 060 2407

Ons paradepaartje, de ATTO, is het meest populaire model op dit moment. Met z'n eenvoudig gebruiksgemak: spitsen in twee, meenemen als trolley en actieradius is het de keuze onder de opvouwbare modellen.
De ATTO wordt zelfs gebruikt in de winkels van IKEA voor hun bezoekers.

Klik hier om meer te weten te komen over de ATTO en denk na over wat u wilt dat uw scootmobiel voor u doet.

Curanovum © 2017 Sitemap