Scootmobiel koffer

Je scootmobiel als koffer meenemen? Het kan!

Je scootmobiel is een belangrijk vervoermiddel, zodat je altijd en overal de dingen kunt doen die je wilt of moet doen. Ook zaken als met de auto weg of op vakantie gaan zal geen probleem moeten zijn, maar om dan steeds speciale taxi’s en medewerkers in te schakelen die jou en je scootmobiel mee kunnen nemen is ook zonde van je tijd en geld. En daarbij is het vaak maar de vraag of het mogelijk is op de door jou gekozen momenten. Is er geen andere manier waardoor je toch ook op andere locaties je eigen scootmobiel kunt gebruiken zonder zorgen? Dit kan zeker, door gebruik te maken van de ATTO elektrische opvouwbare scootmobiel. Deze kleine scootmobiel kun je eenvoudig inklappen en meenemen, waardoor deze als een koffer als bagage meegenomen kan worden. Geen zorgen meer over of je alles wel goed geregeld hebt met het vervoer van je scootmobiel, want je kunt deze zelf opvouwen en meenemen. Al het gemak van de scootmobiel altijd en overal kunnen gebruiken is door ATTO te gebruiken zo te doen.

scootmobiel als koffer gebruiken

Je scootmobiel opvouwen en meenemen

Het unieke aan ATTO zijn het formaat en de opvouwbaarheid. ATTO heeft kleine scootmobielen op de markt gebracht, die geschikt zijn voor iedereen en op elke locatie. Je kunt je eenvoudig door wandelpaden en gangetjes manoeuvreren met alle gemakken van dien zonder zorgen. Door het formaat kun je eenvoudig bochten maken en heb je maar weinig ruimte nodig om te kunnen keren. Daartegenover staat ondanks het kleine formaat dat de scootmobiel goed stabiel is en tegen hoogteverschil kan, waardoor je gewoon over heuveltjes en bruggen heen kunt rijden.

Mocht je verder willen gaan dan je nabije omgeving en bijvoorbeeld met de auto op stap willen gaan, dan kun je je scootmobiel eenvoudig meenemen. ATTO heeft een speciaal mechanisme waardoor je scootmobiel opgevouwen kan worden tot een handige koffer. Deze koffer is niet veel groter dan een standaard reiskoffer voor een weekendje weg, waardoor je deze altijd in de kofferbak kunt opbergen. Ook wanneer je bijvoorbeeld met het vliegtuig weg wilt gaan kan de scootmobiel mee. Door het kleine formaat is deze eenvoudig mee te nemen en als handbagage in de cabine op te bergen. Je hoeft dus niet te wachten totdat je scootmobiel geleverd wordt, want je kunt meteen nadat je aangekomen bent deze weer uitvouwen en verder rijden.

Handig mee te nemen

De scootmobiel als koffer is niet alleen handig vanwege het formaat. Bij ATTO wordt er alleen gewerkt met materialen die zowel kwalitatief als licht zijn. Hierdoor is je scootmobiel niet alleen handig op te bergen, maar kun je deze ook makkelijk op laten tillen. Hierdoor is het meenemen van je scootmobiel nog eenvoudiger en direct inzetbaar. Ook het lage gewicht is geen tegenwerkende kracht voor de kwaliteit, wat de ATTO is nog steeds erg stevig waardoor je zorgeloos met je scootmobiel rond kunt rijden. Je hebt dus geen grotere kans op het kantelen van je scootmobiel dan met bijvoorbeeld een zwaardere scootmobiel.

Jouw koffer scootmobiel bestellen

Wil jij ook weer van je vrijheid kunnen genieten en overal rond kunnen rijden met je scootmobiel? Dan kun je de scootmobiel koffer eenvoudig via onze shoppagina bestellen. Hier betaal je slechts de laagste prijs die er maar voor te vinden is, maar wel met de beste voorwaarden en garanties. Daarbij wordt er altijd vanuit voorraad geleverd, waardoor je niet lang hoeft te wachten op de scootmobiel en je weer kunt komen en gaan waar je wilt. Bestel ook jouw koffer scootmobiel en ervaar zelf de voordelen die ATTO met zich meebrengt.

Curanovum © 2022 Sitemap