Inklapbare scootmobiel

ATTO lichtgewicht inklapbare scootmobiel

In de rij wachten, wandelen door luchthavens, winkelen voor boodschappen of zelfs een wandeling door het park. Deze activiteiten zijn niet altijd gemakkelijk, zelfs voor een redelijk mobiele persoon - maar dat kunnen ze wel zijn met de hulp van de ATTO inklapbare scootmobiel.

De ATTO is een scootmoviel die compact, opvouwbaar en zeer lichtgewicht is. Een compact en inklapbaar scootmobiel is voor mensen die een actieve levensstijl leiden, maar die van tijd tot tijd hulp nodig hebben om zich te verplaatsen. De ATTO is gemakkelijk te gebruiken, in te klappen en nog belangrijker; gemakkelijk te transporteren en op te slaan. Met een gewicht van slechts 28 kilo, kan de ATTO volledig gemonteerd worden opgeborgen en past het gemakkelijk in bijna elke kofferbak van een voertuig, zodat u het overal mee naar toe kunt nemen. Met een actieradius van 16 km, geleverd door de lithium-ion batterij in een enkele lading, zal de ATTO u nooit in de steek laten.

de enige echte lichtgewicht inklapbare scootmobiel


De enige scootmobiel die geschikt is voor dagelijks gebruik

Ben je van plan om een ​​scooter te hebben voor dagelijks gebruik, zoals winkelen, of is het vooral voor reizen met vliegtuigen en om cruises te maken? Denk je dat je scooter gemakkelijk moet kunnen worden meegenomen naar boven, heuvels beklimmen of een andere specifieke behoefte? Zoek je een wendbaar scootmobiel met een kleine draaicirkel voor optimalie mobiliteit? Misschien moet uw ideale scootmobiel al deze functies vervullen; stabiel en handig voor dagelijks gebruik, terwijl hij compact en licht is om gemakkelijk mee te kunnen reizen.

ATTO biedt comfort in zijn ontwerp met een verstelbare, comfortabele stoel en stuurkolom die bijna elk lichaamstype en een gewicht van 140 kg kan dragen (aanbevolen max. gewicht is 100 kg i.v.m. actieradius). De breedte van de achterwielen voegen ook een extra vleugje stabiliteit toe aan uw rit. In tegenstelling tot grote elektrische scootmobielen kan de ATTO in vliegtuigen en op cruiseschepen zorgeloos mee.

Soms kan een beetje hulp een lange weg gaan met inklapbare modellen. Met de ATTO scootmobiel kunnen taken die ooit een gevecht waren, nu een stressvrij onderdeel worden van het dagelijks leven. Voorwielaandrijving en variabele bediening van de topsnelheid geven de ATTO opvouwbare scootmobiel voordelen op ruw terrein of op hellingen. Lithium-ion batterijen hebben een betere batterijlading en bieden ook een betere levensduur van de batterij in radius, waardoor de ATTO niet alleen een bereik heeft, maar ook een lange levensduur, in een veel lichter pakket dan de concurrentie. Bekijk ook onze handige accessoires voor de ATTO of bestel eenvoudig online duurzame rollattors in onze webshop.

KLIK HIER VOOR EEN GRATIS THUISDEMO

Curanovum © 2017 Sitemap