Lichtgewicht opvouwbare scootmobiel

Altijd een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel naar jouw smaak

Je wilt je overal naartoe kunnen vervoeren om te gaan en te staan waar je wilt. Dit is niet anders wanneer je een scootmobiel nodig hebt. Toch kunnen standaard modellen scootmobielen tegenwerken omdat ze bijvoorbeeld te groot of te zwaar zijn, bijvoorbeeld om mee te kunnen nemen in de auto of in het vliegtuig. Met de Atto lichtgewicht opvouwbare scootmobiel heb je hier geen last meer van. Deze zijn eenvoudig mee te nemen om bijvoorbeeld op vakantie te kunnen. Voor iedereen is er hier wel een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel te vinden, waardoor je je nooit meer zorgen hoeft te maken over of je deze wel mee kunt nemen.

Lichtgewicht opvouwbare scootmobiel van ATTO

Onze lichtgewicht opvouwbare scootmobiel: Eenvoud en gemak tezamen

De Atto lichtgewicht opvouwbare scootmobiel is geschikt voor iedereen die een scootmobiel nodig heeft. Een scootmobiel wordt lichtgewicht genoemd wanneer deze onder de 30 kilogram weegt. De Atto schaaft hier nog een paar kilo vanaf, ook is het mogelijk om de Atto in 2 delen te vervoeren / op te tillen. Zo kan vrijwel iedereen de scootmobiel in een auto of kast leggen. Alle specificaties vindt u hier . Hierdoor kan deze eenvoudiger opgetild worden dan een reguliere scootmobiel, die vaak veel zwaarder weegt en niet makkelijk vast te houden is. En doordat de Atto scootmobiel opvouwbaar is, neemt deze ook minder ruimte in beslag waardoor die eenvoudig meegenomen kan worden in de kofferbak óf het laadruim van het vliegtuig. Je hoeft jezelf dus niet te beperken dat je niet meer op vakantie kunt of niet op bezoek kan gaan bij vrienden en familie, zelfs als deze in het buitenland wonen.

Blijvende kwaliteit

Dat de Atto scootmobiel van een licht gewicht is en makkelijk opgevouwen kan worden gaat niet ten koste van de kwaliteit. Met een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel rijdt je even stabiel als met de zwaardere, niet-opvouwbare varianten, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over of je wel veilig gebruik van het vervoersmiddel kunt maken. De Atto scootmobiel heeft een aluminium frame, welke wel tegen een stootje kan. Daarnaast is de Atto scootmobiel aangedreven met vier wielen, om de stabiliteit hoog te houden. Daarbij wordt er bij de Atto gebruik gemaakt van de beste kwaliteit onderdelen. Net als bij gewone scootmobielen hebben de lichte opvouwbare modellen van Atto banden die niet snel zullen lekken, een optimale zithoogte en zitten de scootmobielen uiterst comfortabel. Daarnaast is het dashboard goed leesbaar en te voor iedereen te begrijpen, waardoor je alle belangrijke informatie zoals bijvoorbeeld snelheid goed af kunt lezen. Als je kiest voor een lichtgewicht opvouwbare scootmobiel van Atto hoef je dus niet in te leveren op de functionaliteiten!

Voldoende snelheid kunnen maken

Het enige waar je bij veel lichtgewicht opvouwbare scootmobielen iets op inlevert is de snelheid. In de meeste gevallen zijn deze modellen iets langzamer dan de reguliere varianten. Dit komt omdat de motor die in de scootmobiel is verwerkt kleiner is om bij het lichte gewicht te passen. Een kleinere motor betekent vaak een minder hoge maximale snelheid. Toch zullen onze Atto scootmobielen altijd een snelheid kunnen behalen van zo ongeveer 6.5 kilometer per uur, een gemiddelde snelheid van flink doorlopen.

Atto Scootmobiel kopen

Bent u van plan om de Atto lichtgewicht opvouwbare scootmobiel aan te schaffen? dan vindt u hier de link om de Atto te kopen. Twijfelt u misschien nog? Neem contact met ons op en laat ons weten wat de punten zijn waarover u twijfelt. Wij adviseren u graag vrijblijvend om er zeker van te zijn dat de Atto lichtgewicht opvouwbare scootmobiel de juiste keuze is voor u of uw partner! Ook bieden wij u de mogelijkheid om de Atto thuis gedemonstreerd te krijgen door één van onze CuraNovum experts! Vraag nu een gratis thuisdemonstratie aan en wij voeren geheel vrijblijvend een demonstratie uit in het comfort van uw eigen huis. Vraag deze thuisdemonstratie hier aan!

Curanovum © 2024 Sitemap