Scootmobiel volledig inklapbaar

Eindelijk... een scootmobiel die echt volledig inklapbaar is!

Nino Ransenberg, de oprichter van Moving Life, en een polioslachtoffer, ontwikkelde zelf de ATTO voor een behoefte. Als ondernemer reisde Nino vaak en zijn mobiliteitslimiet van dag tot dag was niet alleen frustrerend maar ook een echte barrière. Nino was niet bereid compromissen te sluiten met de huidige oplossingen die inklapbaar waren in de markt en wilde iets hebben dat hem van dienst zou zijn in zijn drukke agenda en innovatieve, niet-te-stoppen-denken.

Nino getuigt: "Het idee van het product ontstond door de frustratie die ik voelde elke keer als ik reisde en terugkeerde uit het buitenland. Ik moest wachten tot mijn scootmobiel, die niet inklapbaar was, uit het vliegtuig stapte, dus ik bedacht een product dat gemakkelijk en opvouwbaar zou zijn en in staat om de cabine binnen te gaan en met je uit het vliegtuig te stappen".


Geen enkel andere scootmobiel op de markt komt in de buurt van de ATTO

ATTO - Moving Life's scootmobiel inklapbaar lijkt niet op iets anders. Ver van het uiterlijk van een zware, onhandige scootmobiel lijkt het meer op een robotachtige, coole gadget, een innovatief product dat bedrijven zoals Apple en anderen zullen kiezen om zich te ontwikkelen.

Afgezien van de kwestie van vluchten, is de ATTO gemakkelijk geschikt voor elk voertuig, inclusief miniauto's en taxi's. Taxichauffeurs rijden meestal weg wanneer ze een passagier op een scootmobiel zien, de compacte en gemakkelijk inklapbaar ATTO maakt ze niet langer afschrikkend. Naast zijn ideale functionaliteit is ATTO's unieke ontwerp ook aantrekkelijk en opvallend.

Curanovum © 2017 Sitemap