Scootmobiel 100% opvouwbaar

MAAK JE LEVEN MOBIEL, VOEL JE VRIJ!

De ATTO scootmobiel t is met 28 kilo een van de lichtste en meest compacte elektrische scootmobiel ter wereld, die ook nog eens opvouwbaar is. Het is de ideale scooter opvouwbaar voor iedereen waarbij de voeten of benen niet meer mee willen werken, maar die zich anders nog in een redelijk goede vorm bevinden. Het innovatieve vouwmechanisme laat voor het eerst een driewielige scooter tot de afmetingen van een tweewieler inklappen. Het zwaarste deel is slechts 14 kilo! Het past waar geen enkele scootmobiel opgevouwen ooit heeft gepast! Openvouwen en inklappen duurt minder dan 10 seconden per handeling. Het verwijderen van de accu doet u in een handbeweging. Geen losse componenten, maar een compacte koffer.


LICHTGEWICHT SCOOTMOBIEL DIE VOLLEDIG OPVOUWBAAR IS

De gevouwen afmetingen zijn een enorm voordeel, maar het ongeëvenaarde lage gewicht is nog belangrijker. Je scootmobiel moet meerdere keren per dag worden opgetild, al was het maar om een ​​stoeprand te komen of de ATTO uit de auto te tillen. In sommige gevallen is er geen lift, dus u moet uw scooter een trap op dragen.


BAGAGE

De ATTO kan ook meer bagage, zowel in gewicht als in formaat, vervoeren dan veel andere scootmobielen die opvouwbaar zijn. Lichte handbagage heeft ruimte onder de stoel of achterop in een tas.


VOOR EEN RITJE

Je kunt de ATTO opvouwbare scootmobiel altijd en overal meenemen en samen met je familie en vrienden deelnemen aan het leven.


BOODSCHAPPEN DOEN IS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST

Ervaar hoe de ATTO scootmobiel in een supermarkt wordt gebruikt en trek een extra kar aan om extra producten op te bergen.


ATTO SCOOTMOBIEL VOOR JONGEREN EN KINDEREN MET BEPERKTE MOBILITEIT

Vanwege het extreem lichte gewicht en de instelbare snelheid is de ATTO scootmobiel goed geschikt voor jongeren en kinderen met een beperkte mobiliteit. Ouders die de mobiliteitshulp van hun kind uit hun auto of openbaar vervoer moeten laden en lossen, zullen het gewicht van de ATTO bijzonder nuttig vinden. De topsnelheid van de ATTO kan worden geprogrammeerd van 1 tot 6 km per uur, zodat de toezichthoudende volwassene constant controle houdt.


RIJDEN OP DE ATTO SCOOTMOBIEL

Mobiliteitshulpmiddelen zijn toegestaan ​​waar voetverkeer is toegestaan, ook binnen gebouwen. Vanwege zijn lage gewicht is de ATTO uitermate manoeuvreerbaar. Het kan praktisch ter plaatse draaien in krappe plekken zoals in een lift. Dat doet een andere scootmobiel u niet zomaar na!

Curanovum © 2017 Sitemap