Scootmobiel opvouwbaar

EEN SCOOTMOBIEL DIE OPVOUWBAAR IS

Ook bekend als 'draagbare mobiliteitsscooters', dit zijn compacte scootmobielen klein, lichtgewicht en handig, vooral voor snelle lokale trips of om mee te nemen in een auto of een bus op reis.

Het idee van een compacte scootmobiel is dat hij praktisch en transportabel is, naar een nog handiger formaat opvouwbaar of demonteerbaar in twee gemakkelijk te monteren stukken. Gemakkelijk te manoeuvreren, compacte scooters kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn uitermate geschikt in krappe ruimtes. Hun handige formaat is ook gunstig omdat ze niet zoveel ruimte innemen als grotere scooteropties, waardoor ze veel gemakkelijker op te slaan zijn.

Compacte modellen zijn rijtuigen van klasse 2, wat betekent dat ze op de stoep kunnen rijden en een topsnelheid van 6 km per uur kunnen halen. Probeer geen scootmobiel die opvouwbaar is onderweg te besturen, omdat ze niet voldoen aan de wettelijke overheidsvereisten voor reizen over de weg.


DRAAGBARE SCOOTMOBIEL VOOR GEHANDICAPTEN EN OUDEREN. HOE KUNNEN ZE MIJN MOBILITEIT TEN GOEDE KOMEN?

Draagbare scootmobielen zijn ideaal als u:

- Vaak naar de winkelstraat / plaatselijke winkels gaat of over het algemeen korte ritjes maakt

- Regelmatig reist en een scootmobiel wilt die kan worden meegenomen op een trein / vliegtuig / boot / bus

- Nog steeds rijdt, maar u hebt een scootmobiel nodig als u eenmaal op uw bestemming aankomt

- Beperkte ruimte thuis hebt, waardoor het moeilijk is om een ​​groter model op te slaan, zoals een klasse 3-scooter

Het is belangrijk om te onthouden dat een compacte scootmobiel is ontworpen voor het gemak in tegenstelling tot lange afstand (uithoudingsvermogen) en comfort - dit soort scootmobielen heeft vaak niet de ophanging of batterijcapaciteit van grotere modellen.

CuraNovum is de officiële distributeur van de #1 opvouwbaar type scootmobiel, de ATTO.

Curanovum © 2017 Sitemap