Scootmobiel verzekering

Mobiel blijven zonder zorgen met een verzekering

Unigarant scootmobiel verzekering afsluiten

Unigarant is 100% dochter van de ANWB

Boodschappen doen, een frisse neus halen. Met uw scootmobiel kunt u mobiel zijn en blijven. Dat wilt u niet graag missen. En natuurlijk bent u erg zuinig op uw scootmobiel. Daar hoort een goede verzekering bij. Met de uitgebreide en voordelige Unigarant Scootmobiel verzekering kunt u altijd onbezorgd op weg.

U heeft de mogelijkheid om uw scootmobiel alleen tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Maar u kunt ook kiezen voor de Volledig Casco-dekking van uw scootmobiel. Daarnaast bieden wij u twee aanvullende dekkingen. Zo stemt u de verzekering precies af op uw persoonlijke situatie.


de voordelen van scootmobiel verzekering

De basisdekkingen van de scootmobiel verzekering:

Wettelijke Aansprakelijkheid
De wet verplicht dat iedereen die met een scootmobiel op de openbare weg rijdt, een scootmobiel verzekering afsluit en zich verzekert tegen wettelijke aansprakelijkheid (WA). De WA-dekking vergoedt schade die u een ander toebrengt.

Volledig Casco
Met deze complete verzekering is uw scootmobiel zowel tegen diefstal als tegen beschadiging verzekerd. Denk aan schade aan een scootmobiel door een poging tot diefstal, maar ook aan schade door aanrijding, vallen, vandalisme, brand en storm.

Aanvullende dekkingen:

Verhaalsrechtsbijstand
U rijdt op uw scootmobiel. Iemand anders brengt u of uw scootmobiel (letsel)schade toe. Wij zorgen voor een correcte afhandeling en dat deze schade wordt verhaald op de aansprakelijke verkeersdeelnemer.

Ongevallen Opzittenden
Heeft u, als gevolg van een ongeval met uw scootmobiel, schade aan uw kleding en bagage? Dan is dit verzekerd tot € 350,-. De schade kan ook veel erger zijn. U kunt blijvend invalide raken of zelfs overlijden. Unigarant keert dan uit aan u of uw nabestaanden.


de premie en dekking van onze scootmobiel verzekering

Kijk voor de meest actuele informatie, voorwaarden en prijzen op de website van de Unigarant. U kunt aan de tekst op deze pagina GEEN rechten ontlenen.

Curanovum © 2024 Sitemap