Specificaties

MODEL

ATTO Scootmobiel Type I

SNELHEID

De maximale snelheid van de ATTO (beperkt door software) is 6.4 km per uur. De maximale rijsnelheid kan eenvoudig worden ingesteld met behulp van een knop en de aanduiding op het beeldscherm.

GEWICHT

Onderdeel

Kg

Voorste helft

12

Achterste helft

16.2

Samengevoegd *

28.2

Accu

1.85

* Zonder de accu

DRAAGVERMOGEN

Maximaal aangeraden gewicht gebruiker is 100 Kg. De ATTO is getest tot 140 Kg.

AFMETINGEN

Opgevouwen is de ATTO de meest compacte scootmobiel ter wereld. Niettemin, wanneer geopend en klaar om te rijden, is de ATTO de grootste en meest comfortabele in zijn categorie. 

Afmetingen in cm:

Onderdeel

Hoogte

Lengte

Breedte

Opgevouwen

72

39

42

Rijstand

90

120

56

 

BODEMVRIJHEID

De minimum bodemvrijheid is 10 cm.

VOORIWIELAANDRIJVING

Om een soepele en permanente aandrijving gedurende vele jaren en vele kilometers mogelijk te maken, hebben we een unieke, volledig op maat gemaakte, borstelloze, permanente magneet DC motor ontwikkeld, die een massieve kern en krachtige versnelling combineert met een solide remmechanisme. Via geavanceerde software-algoritmen maakt de motor gebruik van moderne achteruit laadtechnieken voor het afremmen en stoppen en verschaft zo een comfortabele rijervaring. 

BANDEN

Lekvrije PU-banden.

ACCU

De ATTO gebruikt een krachtige, maar toch compacte, lichtgewicht, geavanceerde 48 volt lithium-ion accu. Met een gewicht van slechts 2 kg, kan met de accu meer dan 16 km ononderbroken worden gereden, terwijl het slechts 4 uur (gemiddeld) duurt om deze volledig op te laden. De accu kan zowel aan boord als van boord worden opgeladen, wat betekent dat u de accu uit uw ATTO kunt halen om deze op te laden. Het verwijderen  en terugplaatsen van de accu is net zo eenvoudig als het drukken op een knop.

ACTIERADIUS

Accu

 

250 W/h

16 Km

 

OPLADER

UL en CE goedgekeurde oplader met automatische uitschakeling functionaliteit voor veiligheid en voor verlengde accu en oplader levensduur.

CONTROLE-EENHEID

Unieke borstelloze DC motorregelaar. Een origineel product van Moving Life Ltd. Uniek LED scherm met dimoptie en een duidelijke foutmeldingweergave. Interne data en error log voor eenvoudig onderhoud en traceerbaarheid. De Moving Life controle-eenheid verstrekt een 10A continu werkstroom met een maximum piek van 30A.

DRAAISTRAAL

1.35 meter.

VRIJLOOP STAND

Ja.

MAXIMALE HELLING

6 graden.

HOOGTE BEPERKINGEN

Oriënterende proeven tonen aan dat een minimale hoogte van 150 cm nodig is voor de rijveiligheid. Dit is NIET een officiële aanbeveling, we hebben de proeven nog niet afgerond. Overleg met uw medisch adviseur. 

OMGEVING

De ATTO is ontworpen en getest volgens de strenge IP54 waterbestendigheid standaard die eist dat apparatuur waterbestendig tegen spatbelasting vanuit meerdere invalshoeken moet zijn, gedurende een lange periode en onder hoge druk. Na een douche van 50 liter bleef de ATTO zonder storingen werken, wat weerstand tegen normale buitenomstandigheden garandeert. Niettemin raden we aan de ATTO binnenshuis op te slaan voor een maximale levensduur met hoge prestaties en om veiligheidsredenen alleen onder droge weersomstandigheden te rijden.

ONTBRANDBAARHEID

De ATTO Is ontworpen volgens UL94 V-0.

VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE FABRIKANT

De fabrikant acht zich uitsluitend verantwoordelijk voor de gevolgen voor de veiligheid, betrouwbaarheid en werking van het apparaat indien:

  • Kalibratie, onderhoud en reparaties van de ATTO scootmobiel worden uitgevoerd door Moving Life Ltd. of een erkende vertegenwoordiger van Moving Life Ltd.
  • De apparatuur wordt gebruikt volgens de gebruiksaanwijzingen.

Eigenaren en bestuurders dienen zich altijd houden aan de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Onthoud u van het wijzigen van de hardware of software van de ATTO scootmobiel op enigerlei wijze.
  • Laat nooit ongeschoolde personen de ATTO scootmobiel bedienen.
  • Rapporteer altijd uitsluitend aan erkende vertegenwoordigers van Moving Life Ltd.
Curanovum © 2024 Sitemap