Uitgebreide garantie

Met 14 dagen niet goed, geld terug.

Breng- & installatieservice

Geheel kostenloos en persoonlijk.

Lange levensduur

En nog langer bij goed onderhoud.

Inogen at Home

Model: Home
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 1.595,00
-+

Inogen at Home

De zuurstofconcentrator voor thuis

Inogen at Home is een doorbraak in continue flow stationaire zuurstofconcentratoren. Hij is klein en lichtgewicht, stil en ongelooflijk zuinig.

1-5 instellingen
Met 5 instellingen produceert de ‘at Home’ tot 5 liter per minuut in continue flow.

Lichtgewicht, stil en zuinig
Met zijn net iets meer dan 8kg kan hij gemakkelijk van de ene naar de andere plek worden verplaatst. Sommige mensen besluiten om hem te gebruiken in een camper, of nemen hem mee op vakantie om te gebruiken in het hotel.

Kleinste en lichtste concentrator voor thuis
Met een gewicht van slechts 8, 2kg is de Inogen at Home zuurstofconcentrator de kleinste en lichtste concentrator voor thuis die beschikbaar is. Het is ongeveer 6 kg lichter dan zijn naaste concurrent en is stiller dan een koelkast. De Inogen at Home verbruikt minder elektriciteit, zodat u tot €250 per jaar kunt besparen. De slanke en compacte vorm is zo ontworpen om onopvallend te zijn en gemakkelijk te vervoeren.

Eenvoudig in gebruik en onderhoud
Met zijn 3-knops bediening is dit apparaat gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden. Voor een lange levensduur hoeft u niets meer te doen dan de buitenkant van het apparaat met een vochtige doek af te nemen. Ook moet het deeltjesfilter aan de zijkant van het apparaat wekelijks worden verwijderd en gereinigd; het beste gebruikt u een mild vaatwasmiddel en kraanwater om het uit te spoelen. Dit eenvoudige, probleemloze onderhoud zal ervoor zorgen dat uw machine soepel blijft werken.

Specificaties Inogen at Home zuurstofconcentrator

Gewicht
8,2 kg

Afmetingen
33 cm lengte x 17,5 cm breedte x 41, 9cm hoogte

Geluidsniveau
45 dBA *

Flow-instellingen
Tot 5 liter per minuut, continu debiet

Stroomverbruik
100 watt *

Curanovum © 2024 Sitemap