Goed Doel

NATIONAAL MSFONDS

nationaal ms fonds

HELP MEE

Het Nationaal MS Fonds wordt niet ondersteund door subsidies van de overheid en is daarmee volledig afhankelijk van donaties, giften en sponsoren. Uw bijdrage maakt dus het verschil! Klik hier en help mee.


Strijd mee tegen MS

Waarom? Meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben MS. Deze ongeneeslijke ziekte treft vooral jonge mensen tussen de 20 en 40 jaar oud, die in de bloei van hun leven staan. Dit zijn mensen die vaak aan de top van hun carrière staan, een gezin stichten of aan een nieuwe studie beginnen. Mensen met dromen, mensen met een positieve toekomst in het voorruitzicht. En dan valt de klap: MS. Een ziekte die het hele gezin treft.

steun het ms fonds via giro 5057


WELKE STRIJDPUNTEN GAAT HET NATIONAAL MSFONDS AAN?

Voorlichting: Kennis geeft kracht! Goede voorlichting is noodzakelijk om onbegrip en doembeelden te bestrijden en mensen met MS een basis te geven om de regie in eigen hand te nemen.
Coaching: Leren kijken naar de mogelijkheden die je nog wel hebt! Ook ondanks MS is uitgaan van je mogelijkheden een belangrijk streven.
Onderzoek: Onderzoek naar MS is nodig om de kwaliteit van leven van mensen met MS te verbeteren en om op lange termijn te werken aan een wereld zonder MS.


IN HET NIEUWS

Het Nationaal MS Fonds en CuraNovum tekenden een meerjarig sponsorcontract. CuraNovum draagt hiermee bij aan de onderzoeken van het Nationaal MS Fonds naar de genezing van MS. Met dit partnership komt ons doel weer een stapje dichterbij; een wereld zonder MS.

De scootmobiel van CuraNovum is speciaal ontworpen voor mensen met een fysieke beperking, die tóch vrij en actief willen zijn. Ideaal voor mensen met MS dus. Het unieke aan de scootmobiel is dat hij in 10 seconden op te vouwen is naar een trolleyformaat, en dus gemakkelijk mee kan op vakantie. Zelfs in het vliegtuig!

samenwerking ms fonds en curanovum


REUMAFONDS

word donateur van het reumafonds

ReumaNederland is volledig afhankelijk van de donaties en giften die wij van mensen en bedrijven ontvangen. Wij ontvangen namelijk geen enkele financiële overheidssteun.

Gelukkig zijn er veel mensen en organisaties die ons een warm hart toedragen en zodoende ons werk mogelijk maken: wetenschappelijk onderzoek financieren, voorlichting geven en belangen behartigen. Helpt u daaraan mee?

Donateur worden kan op verschillende manieren. Hieronder ziet u de verschillende vormen. U bepaalt hoe u ons financieel ondersteunt. Ieder gift is welkom! Alvast heel hartelijk dank voor uw steun! Klik hier.

Curanovum © 2024 Sitemap