Moving Life ATTO accu

Beweeg jezelf voort met de accu gedreven scootmobiel naar jouw smaak

Je scootmobiel is een belangrijk onderdeel van je leven geworden, om ervoor te zorgen dat je overal kunt komen waar en wanneer jij dat wilt. Hiermee wil je je horizon weer mee kunnen verruimen, en dan wil je niet dat deze horizon wordt beperkt doordat de scootmobiel niet verder kan komen dan alleen je directe omgeving. Het is daarom fijn dat Moving Life de ATTO scootmobiel aanbiedt die jou ook echt kan helpen lang en ver onderweg te zijn en je weer onafhankelijk van iemand rond kan laten bewegen. Deze accu gedreven scootmobiel zorgt ervoor dat jij weer op plekken kunt komen waarvan je dacht dat dit met een scootmobiel niet meer mogelijk was, en dat zonder extra inspanning. Kom ook weer verder en bestel jouw Moving Life ATTO accu scootmobiel zodat je weer de vrijheid kunt voelen die je gewend bent.

Moving Life ATTO accu scootmobiel

Kom verder en langer door

De Moving Life ATTO accu scootmobiel is ideaal voor iedereen die ook met een scootmobiel nog verder wil kunnen reizen. De accu van de ATTO is kleiner en lichter dan een gewone accu, maar dit gaat niet ten koste van het vermogen. Je kunt in één keer grote afstanden afleggen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je accu zonder stroom komt te zitten. Je dagelijkse routine in één ruk door doen is hierbij eerder gebruikelijk dan uitzonderlijk. Daarbij kom je met de accu gedreven scootmobiel die Moving Life met ATTO aanbiedt verder dan je had kunnen verwachten. De accu is sterk genoeg om je over bruggen en andere hoogteverschillen heen te laten rijden zonder dat je er iets van hoeft te merken. Geen verschil in snelheid of dat de scootmobiel gaat stotteren. Mocht je met een andere scootmobiel ook naar de andere kant van de brug kunnen rijden, dan is dat met ATTO al helemaal geen probleem.

Klein maar comfortabel

Niet alleen de accu zelf is kleiner dan gewoonlijk. De volledige scootmobiel heeft een compact design met kleinere draaihoek aan de voorkant, waardoor je op plekken kunt komen waar je normaal niet of moeizaam met een scootmobiel kunt komen. Denk hierbij aan smalle winkel paden of de gang in je huis. Ook zijn bochten maken en ergens keren kinderspel voor ATTO, doordat je met het formaat van je scootmobiel en de kleinere draaihoek veel minder ruimte nodig hebt dan met een traditionele scootmobiel.

Het formaat komt al helemaal tot zijn recht wanneer je verder weg gaat dan alleen waar je vanuit je huis zelf met je scootmobiel naartoe kunt rijden. De ATTO van Moving Life is namelijk eenvoudig inklapbaar. Je kunt door het speciale opvouwsysteem je scootmobiel overal mee naartoe nemen, doordat je deze kunt omtoveren tot een handige reiskoffer die door het lichtgewicht materiaal makkelijk mee te nemen is. In- en uitklappen gaat heel eenvoudig, waardoor je tussen het autorijden in toch nog even een blokje om kunt met de scootmobiel als je bijvoorbeeld onderweg ergens gaat eten. En doordat de accu veel vermogen met zich meedraagt kun je je scootmobiel na eenmaal opgeladen te hebben constant gebruiken zonder bang te hoeven zijn dat je deze eerst moet opladen.

Overtuigd?

Er zijn nog veel meer voordelen aan het gebruiken van de Moving Life ATTO accu scootmobiel, maar je kunt dit beter zelf ervaren dan dat je er iets over te horen krijgt. Bestel daarom uw ATTO scootmobiel via onze shoppagina voor de laagste prijs die er maar voor te vinden is en vraag dan gelijk een thuisdemo aan om er meteen verzekerd van te zijn dat je weet hoe je scootmobiel het beste werkt. Op deze manier kun je nog lang profiteren van de voordelen die Moving Life ATTO met zich meebrengt.

Curanovum © 2024 Sitemap