Unieke opvouwbare scootmobiel

Als u op zoek bent naar een unieke opvouwbare scootmobiel; het is moeilijk om te beslissen welk het beste mobiliteitsproduct voor u zal zijn. Hier bij CuraNovum hebben we de ATTO ontworpen om lichtgewicht te zijn, eenvoudig in te klappen en gemakkelijk te vervoeren.

De ATTO opvouwbare scootmobiel is de meest veelzijdige reisscooter ter wereld! U kunt het dus meenemen op elke vorm van openbaar vervoer. Ook zal de ATTO de meeste hellingen afhandelen en zal je nooit in de steek laten.

Een lichtgewicht scootmobiel met een aluminium chassis; ook de nieuwste batterijtechnologie omdat deze een lithium-polymeerbatterij gebruikt. Met andere woorden, dezelfde technologie die wordt gebruikt in de nieuwste elektrische auto's.

Het slimme vouwsysteem van de ATTO maakt het 's werelds meest compacte opklapbare mobiliteitsscooter, en het inklappen en ontvouwen is echt zo eenvoudig als het lijkt. De ATTO Lichtgewicht Scootmobiel kan worden meegenomen aan boord van treinen, vliegtuigen, bussen, cruiseschepen, trams en vrijwel overal waar u maar kunt bedenken.

Curanovum © 2017 Sitemap